Deze leverancier krijgt gemiddeld een

8.3

Inrichting showroom: 8.3
Advies/ ontwerp: 8.3
Personeel (verkoop): 8.3
Kennis en informatie: 8.3
Offerte traject: 8.3
Levertijd: 8.3
Personeel (monteurs): 8.3
Vakmanschap: 8.3
Kwaliteit: 8.3
Nazorg en garantie: 8.3

Deze gebruiker is trots omdat:

Na een tijdje van bezinning zijn onze ideeën tot een definitief plan gekomen. De plannen werden besproken, het juiste en benodigde materiaal werd er met prima advies bij gezocht, zo werd onze gedachtenkeuken, op papier al werkelijkheid.

De keuken is een prachtig geheel, volledig naar onze wens en verwachting.

Ervaring met de leverancier:

Vol lof!!
Als of we een dagje uit waren, jawel een dagje exclusieve keukens kijken, inclusief alle verzorging, ook voor de innerlijke mens. Koffie met  gebak. Genoeg om heel de dag mee door te kunnen komen. Je werd compleet verwend. Dit hadden we eerder ook al ontdekt, toen we enkele weken eerder voor een oriënterend bezoek(je) waren geweest. 

We hebben de koop gesloten, de prijs was eerlijk en zeker niet te duur! Keurig werden we vanaf de koop op de hoogte gehouden, over het verloop tot aan de afgesproken leverdatum. De dag van levering brak aan, ja … dan is het altijd afwachten, is het compleet, is het allemaal goed? Ja hoor, super, geen schroefje ontbrak. De levering was gewoonweg geweldig, misschien moet ik wel zeggen overweldigend. Toen na een week bleek dat de quooker niet volgens behoren functioneerde, heeft Paul Roescher er binnen no-time voor gezorgd dat dit gerepareerd werd. Kort om, wij zijn super tevreden over alles. Daarom de mensen van Paul Roescher hartelijk dank!! Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!

Fam. Berkhoff, Vriezenveen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *