Spelregels:

Deel jij graag je trots over je keuken?  Dat vinden wij leuk!  Lees hieronder de spelregels… dan weet je zeker dat je op de juiste manier deelneemt!

 1. Vul een formulier zo volledig en naar waarheid in.
 2. Laat zoveel mogelijk mensen jouw keuken delen in de Sociale Media.  Je mag dit zo vaak doen als je wilt.  Echter het delen van de keuken op “nep accounts” wordt niet gewaardeerd.  De bedoeling is dat je jouw ’trots’ deelt (of laat delen).  We mogen ten alle tijde een deelnemer diskwalificeren wanneer wij merken dat er niet eerlijk wordt gespeeld.
 3. Beland je in de top 5?  Dan wordt het spannend!  Ook al sta je op nummer 1 in de top 5, het betekent nog niet dat je winnaar bent.  Als de tijd is verstreken, zal een ondernemer uit de top 5 de mooiste keuken uitkiezen.  Deze wordt de winnaar. 
 4. De volgende inzendingen zullen -zonder mededeling- worden verwijderd: 
  – inzendingen die laster, beledigingen, scheldwoorden, onzedelijkheden of persoonlijke aantijgingen bevatten; 
  – inzendingen die niet van toepassing zijn;  
  – reclame-uitingen of inzendingen waarin op enige wijze producten of diensten worden gepromoot.
  We doen geen mededelingen over verwijderde inzendingen en gaan hierover niet in discussie.
 5. Na het verstrijken van de tijd wordt het resultaat in de Sociale Media weer teruggebracht naar “0” en kun je weer opnieuw proberen in de top 5 te belanden! Kortom, doe je mee, dan heb je iedere keer (zolang de actiesite bestaat) weer kans om te winnen!
 6. Wanneer de tijd is verstreken, wordt bekend wie in de top 5 is beland. De inzenders van de top 5 hebben allemaal in ieder geval een prijs gewonnen. Eén van de 5 winnaars wint echter de hoofdprijs. Natuurlijk telt het aantal keren dat je gedeeld bent in de Sociale Media (voor een deel) mee om als hoofd winnaar uit de bus te komen!
 7. Je kunt maximaal één maal de hoofdprijs winnen en maximaal éénmaal de troostprijs.